Alkalmazás: A FACTOR „2in1” vékonylazúr kül- és beltérben egyaránt használható a fafelületek alapozására, védelmére, impregnálására és díszítésére / színezésére. Használható kemény, ill. puha fafajtákból (borovi, lucfenyő) készült felületekre. Könnyen felhordható, jól terülő és kiadós lazúr. Alkalmazásával hosszú életű, időjárásálló és vízlepergető felület képezhető, mely kiemeli a fa természetes erezetét, dekoratív selyem-matt fényű bevonat hozható létre. A FACTOR „2in1” vékonylazúr első rétege mélyen beszívódik a fa rostjai közé így megerősíti, impregnálja és megszínezi a kezelt fa felületét. A színező pigmentek – részben a természetben előforduló ásványi oxidok – kiegyensúlyozott védelmet nyújtanak a nap (UVA/UVB) káros sugarai ellen. 2-3 rétegben alkalmazva tartós védelmet biztosító az időjárás viszontagságainak ellenálló bevonatot képez, amely nem pereg le. A FACTOR 2in1 vékonylazúrt felhasználhatjuk többek között: beltérben: ajtó, bútor, lambéria, parketta kültérben: zsalugáter, kerítés kerti faház, kerti bútor, pergola, kutyaház lazúrozására. Beltéri felületeket átlakozhatjuk FACTOR AQUA PARKETTLAKKAL, mellyel a kopásállóságát növelhetjük, illetve fényes felületet adhatunk a fának. A FACTOR VASTAGLAZÚR felhordása előtt, használata mindenképp javasolt, mert ezzel elősegíti a vastaglazúr tapadását és az így kapott bevonat minősége megfelel korunk legmagasabb elvárásainak.

Előkészítés: A festendő felületről távolítsuk el maradéktalanul a szennyeződéseket, régi bevonatokat, majd dörzspapírral csiszoljuk át és portalanítsuk le! A festési munkálatok előtt javasoljuk, hogy végezzen próbafestést!

Felhasználás: A FACTOR „2in1” vékonylazúr felhasználásánál kérjük, tartsa be a festéssel kapcsolatos ismereteket, hogy az Ön által kezelt felület tökéletes minőségű legyen. A munkálatokat csak 5–30 °C között végezze! A terméket felhasználás előtt alaposan keverje fel! A színek árnyalatban eltérhetnek a színkártya színeitől, amit befolyásol az Ön által kezelt fa alapszíne, szívóképessége és a festékek rétegszáma. A termék felhasználásának megkezdése előtt tájékozódjon a www.festekbazis.hu oldalon!

Színek:

Kiszerelések: 0,75 l, 2,5 l, 5 l, 20 l

Fényesség: selyemfényű

Színezés: a színek egymással keverhetők

Kiadósság: 12-15 m2/liter egy rétegben

Hígítás: A termék felhasználásra kész, hígítani nem szabad!

Szerszámtisztítás közvetlen használat után: lakkbenzinnel!

Száradási és átvonhatósági idő (25 °C-on): 6 óra. A száradási időt a levegő, illetve a felület magas páratartalma több órával is meghosszabbíthatja.

Szavatossági idő (5-25 °C-on tárolva, bontatlan csomagolásban): 3 év

Tulajdonságok: impregnáló, tartós védelem, természetesen dekoratív, UV álló

VENNÉK BELŐLE! – IRÁNY A BOLTKERESŐ vagy a WEBÁRUHÁZ

Bővebb információkért keresse munkatársainkat!

TOVÁBB A KÖVETKEZŐ TERMÉKRE!