COROR Rapid Festéklemaró

Leírás

Alkalmazás: A COROR Festéklemaró Gél műszaki megoldása megfelel a korunk egyre szigorodó műszaki követelményeinek. Markáns festékmaró képessége mellett mégis környezettudatos alkalmazás esetén környezetre nem veszélyes termék. Új és régi, esetleg sérült festékbevonatok eltávolítására szolgál fém, fa és ásványi felületekről. Megmarja a szintetikus, olaj, víz-alapú, nitrocellulóz, epoxi, poliuretán, porszórt, 1K és 2 komponensű festékeket kül és beltérben.

Előkészítés: A kezelendő felületről távolítsuk el a pergő szennyeződéseket. A munkálatok megkezdése előtt javasolt a próbafestés elvégzése.

Felhasználás: A kezelést csak +5°C felett végezzük. A felület hőmérséklete max. 25 °C lehet. Alaposan keverjük fel a terméket, majd ecsettel hordjuk fel húsosan géles COROR Festékmarót a kezelendő felületre. 2 perc -2 óra (festék fajtától függően) időtartam elteltével távolítsuk el a fellazult réteget ronggyal vagy kaparó szerszámmal. Az eltávolítandó festék kötőanyag minőségétől függően egyszerre is elérheti a kívánt célt, de lehet, hogy a műveletet rétegenként kell megismételni. Az eltávolítás végeztével, szappanos vízzel, vagy hígítóval tisztítsa meg a felületet és száradás után megkezdheti a felület kezelését. Ne használja olyan felületeken, amik közvetlen emberi, állati élelmiszerrel érintkeznek illetve gyermek bútorok és játékokon. A festékmarót hígítani nem szükséges.

Kiadósság: 10 m2/liter (az eltávolítandó festék fajtája és rétegszámai nagyban befolyásolhatják)

Hatóidő: 2 perc–2 óra (az eltávolítandó anyagtól függően, a levegő és a felület magas hőmérséklete felgyorsítja)

Felhasznáható 5–25 °C-on tárolva, bontatlan csomagolásban: 36 hónap

Tulajdonságok: Aktív, felhasználóbarát, tixotróp (függőleges felületre is), a régi festék csiszolás nélkül, távolítható el

VENNÉK BELŐLE! – IRÁNY A BOLTKERESŐ vagy a WEBÁRUHÁZ

Bővebb információkért keresse munkatársainkat!

CLP Biztonsági adatlap Műszaki Adatlap

Következő termék →

ÜZLETKERESŐ

Üzletkereső kép
Nézze meg hol vásárolhatja meg termékeinket!

Kérem adja meg irányítószámát:

Akciók

Akciók kép
Jelenleg nincs akciónk!

Időjárás

Város nem található. próbálja újra.
Időjárás
Lokáció beállítása
8°
clear sky
81% páratartalom
Szél: 6m/s NYÉNY
MAX C 8 • MIN C 8
1°
CS
6°
P
-5°
Szo
-5°
V
-2°
H
Időjárás innen: OpenWeatherMap

VEVŐVÉLEMÉNY:

“Q…va jó!!” /P. G. Szeged/

– Bocsánat! (Admin)