Folyékony Fólia, a nedves helyek költséghatékony szigetelője

Mi történne, ha a drága, lassú, piszmogós munkával felvihető külső szigetelőket felváltaná valami könnyen felvihető, gazdaságos megoldás.

 A folyékony fólia erkélyek, fürdőszobák, teraszok, mosóhelyiségek, járólapozás, csempézés előtti szigeteléséhez kivételes megoldás.

VALMOR FLEXIBILIS FOLYÉKONY FÓLIA 

 

VIDEO VALMOR FOLYÉKONY FÓLIA

VALMOR Flexibilis Folyékony Fólia

 

Alkalmazás

Rendkívül nagy kiadósságával gazdaságos megoldást nyújt, a kívülről jövő vizesedési terhelések okozta károk megelőzésére. Felhasználható kültérben erkélyek, teraszok járólap alatti, illetve beltérben zuhanyzó-, fürdőszoba-, konyha-, és mosóhelyiségek falának/aljzatának, csempézés/járólapozás előtti vízszigetelésére.

Használható szobákban dohosság megszüntetésére/mérséklésére (nem szünteti meg az épület vizesedéséből eredő problémákat) padlószőnyeg, parketta, PVC, laminált padlólapok alá. Csak burkolatok alatti szigetelésre használható! Állandó, víz alatti felhasználásra nem javasoljuk, erre a célra a COROR Klórkaucsuk Bevonatot ajánljuk.

Előkészítés

A felületről a laza pergő részeket távolítsuk el, az olajos zsíros szennyeződéseket tisztítsuk le. A repedések, hézagok (maximum 0,5 cm széles/mély) tömítését, illetve a hajlatok megerősítését a következő eljárással végezzük: alaposan felkevert VALMOR Időjárásálló- és Szigetelőfesték Tr. bázisához (1 liter) adjunk 15%-ban vizet, és folyamatosan adagoljunk hozzá 0,5 kg mosott nedves homokot, amíg egy sűrű glettelhető masszát nem nyerünk, majd egyenletesen a hézagokba kenjük be és simítsuk le.

Átvonhatósága a száradás függvényében, legalább 24 óra elteltével történhet meg. Használjunk hajlaterősítő szalagot!

Felhasználás

A bevonat felhordását csak +10 °C felett végezzük. A munkálatokat végezhetjük ecsettel vagy hengerrel. A vödör tartalmát alaposan keverjük fel, majd hígítsuk meg, 5-10% víz hozzáadásával! Az első réteg felvitele után hagyjuk azt legalább 4 órán át száradni, majd vigyük fel a második réteget! 10 óra száradási idő elteltével a felület burkolható.

A termék felhasználásának megkezdése előtt, kérjük töltse le a „Műszaki és Biztonságtechnikai adatlapot”a www.festekbazis.hu oldalról.


Anyagszükséglet hígítva: 2 m2/liter két rétegben
Száradási és átvonhatósági idő (25 °C-on): 4 óra
Burkolhatóság (25 °C-on): 10 óra
Felhordás: ecsettel, hengerrel, glettvassal
Hígítás, szerszámtisztítás közvetlen használat után: vízzel
Felhasznáható: 5-25 °C-on tárolva, bontatlan csomagolásban: 2 év

Kiszerelés: 1L, 4L, 8L
Fényesség:
*
Színek:
Okker

 

TOVÁBB A KÖVETKEZŐ TERMÉKRE!

Keresse meg a legközelebbi partnerünket
irányítószáma megadásával!