Nem bizony, mert a Valmor műgyantás vakolat (vagy ahogy sokan hívják: vödrös vakolat) homlokzatok és belső falak tartós díszítésére tökéletesen alkalmas.

A Valmor műgyantás vakolat ráadásul kiváló megoldás hőszigetelő rendszerek díszes fedésére is.

Kültéri vakolat + a hőszigetelésre csodaszép szín = Valmor műgyantás vakolat

 

 

VALMOR Vakolat

(kapart 1,5 mm, dörzsölt 2,0 mm)
Műgyantás vakolat, ami az Ön otthonát nem csak fedi, 
de díszíti is

Alkalmazás:

A VALMOR Vakolat felhasználásra kész, műanyag bázisú vakolat, mely homlokzatok és belső falak védelmére és díszítésére alkalmas. Felhordható simított, vakolt, glettelt felületre, betonra vagy homlokzati hőszigetelő rendszerre zárórétegként. A bevonat nagy strapabírású, víztaszító, tisztítható, ellenáll az időjárásnak, UV-sugárzásnak, dörzsölésnek, rezisztens a levegőben lévő káros anyagokkal szemben.

Előkészítés:

A felületről a laza, pergő részeket távolítsuk el, az olajos, zsíros és egyéb szennyeződéseket tisztítsuk le, a foltos felületet izoláljuk VALMOR Időjárásálló- és Szigetelőfestékkel! A felülethibás falakat VALMOR Kül- és Beltéri Glettel simítsuk le, majd csiszoljuk át! A tapadás növelése és az egyenletesen nedvszívó felület kialakítása érdekében VALMOR Univerzális Mélyalapozóval kezeljük a falfelületet! A munkálatok megkezdése előtt javasolt a próbafelület felhordása.

Felhasználás:

A munkálatokat csak +10 °C felett végezzük, a felület hőmérséklete max. 25 °C lehet! A VALMOR Vakolatot alaposan keverjük fel és rozsdamentes acél simítóval, szemcsevastagságban hordjuk fel a felületre! A kívánt struktúrát 5-10 percen belül, egy műanyag simítóval dolgozzuk ki! Összefüggő felület bevonásának ideje alatt a munkát nem szabad félbeszakítani. A határoló felületeket ragasztószalaggal ragasszuk le, és a filmképződés beállta előtt távolítsuk el azt! Esőben, viharban vagy tűző napon ne végezzünk munkát! A termék felhasználásának megkezdése előtt kérjük, töltse le a Műszaki és a Biztonságtechnikai adatlapokat a www.festekbazis.hu oldalról!

Színek: Fehér, Bázis
Színezés: gépi és kézi pasztákkal, fehér szín esetén max. 3%, bázisok esetén max. 8% pasztamennyiséggel.
Kiszerelések: 25kg
Fényesség: Matt
Kiadósság hígítva: 2,5 kg/m2a 1,5 mm „kapart” és 3 kg/m2a 2 mm „dörzsölt” struktúra esetében

Száradási és átvonhatósági idő (25 °C-on): 4 óra. A száradási időt a levegő, illetve a fal magas páratartalma több órával is meghosszabbíthatja.

Hígítás, szerszámtisztítás közvetlen használat után: vízzel

Felhasználható: 5-25 °C-on tárolva, bontatlan csomagolásban: 2 év

 

Bővebbi információkért vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal!

A Biztonsági Adatlap letöltéséhez kattintson IDE!

TOVÁB A KÖVETKEZŐ TERMÉKRE!