Munkahelyi képzések a Festék Bázis Zrt-nél

Kedvezményezett neve: FESTÉK BÁZIS Gyártó és Kereskedelmi Zártkörűen Működő Részvénytársaság
Projekt címe: Munkahelyi képzések a Festék Bázis Zrt-nél
Vissza nem térítendő támogatás összege: 8 334 500 Ft
Projekt befejezési dátuma: 2020.05.01.
Projekt azonosító száma: GINOP-6.1.6-17

Projekt leírás:

A Festék Bázis Zrt. 2008-tól működő vállalat, amely kiemelt hangsúlyt fektet munkavállalói képzésére. Az alakulás óta eltelt 10 év alatt a technológia rohamos fejlődése indokolttá tette, hogy a 22 főből álló alkalmazotti létszám számára elérhetővé váljanak azok a képzések, amely segíti őket a mindennapi akár technológiai, akár kommunikációs kihívások áthidalásában.

Az alkalmazotti bázis folyamatos fejlesztése nem csak az ő javukra válhat, hanem éppúgy nekünk is előnyt jelenthet a többi vállalkozással szemben, hiszen célunk, hogy jelenlegi alkalmazottaink hosszútávon képzeljék el jövőjüket nálunk.

A képzéseken 18 főt vett részt, ebből három hátrányos helyzetű munkavállalónak tekinthető. A fejlesztő foglalkozásokat megelőzte egy éves értékelő beszélgetés, ahol felmértük, hogy pontosan milyen igények merültek fel, mely területeken szeretnének fejlődni munkavállalóink. Az adatok kiértékelése során kiderült, hogy széles skálán mozognak azok a tulajdonságok, amelyeket fejleszteni szeretnének, így az alábbi tanfolyamok kerültek megrendezésre: ECDL tanfolyam, építő-és anyagmozgató gép kezelője szakképezés, bérügyintéző szakképzés, szituatív (helyzetfüggő) vezetés tréning, hatékony kommunikáció és tárgyalásvezetés tréning, asszertív kommunikációs tréning, logisztikai és szállítmányozási ügyintéző képesítés.

A képzéseket értékelő beszélgetések követik, hogy kiderüljön mely területeken értünk el fejlődést, erre alapozva kerülhet kidolgozásra a jövőbeli képzések menete és tematikája.