FACTOR Padlózománc

Leírás

Alkalmazás: A FACTOR Padlózománc filmje rendkívül kopásálló, kemény és nem sárguló felületet képez. Olyan felületekre ajánljuk, ahol a bevonat mindennapi használatnak, kopásnak van kitéve: hajópadló, parketta, kerítés, garázsajtó, bútor, asztal, iskolaszerek, padok, székek puha és keményfa. Járó és oldalfelületekre, betonra, aljzatkiegyenlített padlózatokra, lábazatokra dekoratív és könnyen tisztántartható védelmet biztosít kül és beltérben egyaránt. A FACTOR Padlózománc jól tapad, a PVC, alumínium és horganyzott felületekhez.

Előkészítés: Távolítsuk el maradéktalanul a szennyeződéseket vagy a régi bevonatokat! A felületet dörzspapírral csiszoljuk át és portalanítsuk le! Az esetleges gyantakiválásokat nitrohígítóval mossuk le! A festési munkálatok megkezdése előtt javasolt a próbafestés elvégzése.

Felhasználás: A festést csak +5°C felett végezzük, a felület hőmérséklete max. 25 °C lehet. A munkálatokat végezhetjük ecsettel, hengerrel vagy megfelelő szóróberendezéssel. Alaposan keverjük fel a terméket, majd kezdjük meg a festést a fa esetén szálirányával megegyező irányban! Használjunk jó minőségű ecsetet! Az első réteg esetén 5%-os hígítás javasolt. A nagy terheléseknek kitett felületeknél 3 réteg felhordása célszerű. A festések között legalább 16 óra száradási időt biztosítsunk, a következő réteg felhordása előtt győződjön meg az előző réteg megszáradásáról. Nem járófelületek esetében 1 órán belül vagy a teljes száradást követően festhető át a felület. A festett fa nedvességtartalma maximum 20% lehet. A termék felhasználásának megkezdése előtt kérjük, töltse le a Műszaki és Biztonsági adatlapokat a www.festekbazis.hu oldalról!

Színek:

Kiadósság: 10-12 m2/liter egy rétegben

Száradási és átvonhatósági idő (25 °C-on): 16 óra (lépésálló). A száradási időt a levegő magas páratartalma több órával is meghosszabbíthatja.

Felhordás: ecsettel, hengerrel, szórással

Terhelhetőség: Intenzív használatnak 3 nap után tehető ki a felület!

Hígítás, szerszámtisztítás közvetlen használat után: lakkbenzin

Felhasználható: 5-25 °C-on tárolva, bontatlan csomagolásban: 3 év

VENNÉK BELŐLE! - IRÁNY A BOLTKERESŐ vagy a WEBÁRUHÁZ

Bővebb információkért keresse munkatársainkat!

CLP Biztonsági adatlap Műszaki Adatlap

Következő termék →

Érdekelhetnek még…

Akciók

Akciók
Jelenleg nincs akciónk!